Cashback websites

Geplaatst op: 18-06-2013

Er zijn veel manieren om online geld te verdienen. Eentje daarvan is via cashback websites. Deze websites zijn speciaal opgezet om geld te verdienen zodra u iets online koopt. Maar het mooie is: u verdient zelf ook geld wanneer u iets online koopt. Zo is iedereen blij: de webshop draait omzet, de cashbackwebsite krijgt commissie en u krijgt een fijne korting op uw gekozen producten. Het is dus een zeer prima constructie voor zowel de webshop, de cashback website als uzelf.

Wat is het en hoe werkt het

Een cashback website gaat als volgt in zijn werk: Allereerst dient u een account aan te maken op een dergelijke cashback website. Zodra u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u beginnen met shoppen. Via speciale links op de cashbackwebsite gaat u naar uw favoriete webshop. Daar plaatst u een order en betaalt deze, exact zoals u normaal ook altijd deed. Nadat u de bestelling heeft betaald en bevestigd, wordt het kortingsbedrag bijgeschreven op uw cashback account. Zodra u het minimale drempelbedrag heeft bereikt, kunt u uw saldo laten uitbetalen. In feite verdient u dus geld terwijl u het uitgeeft.

Veel cashbackwebsites

Momenteel zijn cashback websites erg populair, en het aantal blijft maar groeien. Dan kunt u dus zelf bepalen via welke cashback website u de meest voordelen ontvangt. Wellicht heeft de ene cashbackwebsite een hoog kortingspercentage op bijvoorbeeld kleding en schoenen, terwijl een andere cashbackwebsite een hoger percentage heeft op elektronica. Zo kunt u zelf bepalen welke producten u het meeste koopt, een geschikte cashback website uitkiezen en beginnen met geld verdienen. Tips: